Levering en garantie voorwaarden

De verzendkosten verschillen naargelang het gewicht van elk pakket. Standaard rekenen we de kost aan van een pakket van maximaal 5kg. 
Indien de kosten hoger liggen door het grotere gewicht, kan snoeppotteke.be deze meerprijs nog aanrekenen. 
De gratis verzending is enkel van toepassing op een pakket lichter dan 5kg! 

Kostprijs tot max. 5kg per land:
België : € 6.40
Nederland : € 11.60
Frankrijk : € 16.40
Duitsland : € 16.40
Luxemburg : € 16.40

Gratis verzending onder 5kg is van toepassing vanaf volgende bedragen per land: 

België : € 100
Nederland : € 120
Frankrijk : € 200
Duitsland : € 200
Luxemburg : € 200

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16 uur worden gedaan, proberen wij een dag later te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook onze gebruikelijke levertijd niet halen, dan brengen wij je hier  zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de binnen de 72 uur tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Van zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang je ten vroegste een paar uren nadien een Track & Trace code. Deze kan je gebruiken om jouw pakketje op de voet te volgen. Het is echter mogelijk dat deze code in jouw ‘Spam’ map terecht komt.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom jij de bestelling toch niet zou willen hebben. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van reden te annuleren. Voorafgaand laat je via een bericht per mail aan ons weten dat je een deel of de gehele bestelling wil retourneren.

  • Je hebt na annulering nog 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze worden niet vergoed door Snoeppotteke.be.
  • Enkel het deel van de bestelling dat je retourneert, zal je vergoed krijgen.

Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van GLS. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@snoeppotteke.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.